søndag den 22. februar 2015

Trend: TERN

Tern er det nye

FASHION SPRING/SUMMER 2015 TIP

Sources: Diane Von Furstenberg (spring/summer 2015) og Zara

Til dette års verdensomspændende modeuger er der et bestemt mønster, der går igen hos mærkerne – nemlig tern! De fleste forbinder måske dette mønster med skovhuggerskjorter, gamle dage og 60’er stil, men mønstret er altså nu blevet enormt populært og er klar til at blive præsenteret på nye måder i mere atypiske og specielle materialer samt kombinationer i modebilledet. I denne sammenhæng er det oftest både overdel og underdel, der skal være i tern, da dette skaber et helstøbt og stilbevidst outfit.

Tern er altså med andre ord det nye sort! Især er det blevet spået, at man i de kommende forårs- og sommermåneder vil se tern overalt i butikkerne. Mange mærker har i deres nyeste kollektioner inkluderet tern i pastelrige farver som blålige- og gule nuancer, hvilket i ser på overstående kollage. Men er man lidt intimideret og skræmt ved tanken om både at skulle inkludere tern OG farver i sin garderobe, er det oplagt at gå i en mere klassisk retning – med sorte/hvide tern.

Det internationalt kendte modehus Diane Von Furstenberg har i sin forårs/sommer kollektion netop præsenteret disse klassiske sort/hvide tern i mange af sine tøjdele, der både integreres som bukser og kjoler med bælter. Endvidere går det klassiske mønster igen i simple bluser/t-shirts, hvorved hun således forsøger at gøre det lidt lettere og mere ”wearable” at få lidt tern ind i garderoben.

Som inspiration fra netop Diane Von Furstenberg og de utallige andre modehuse, har vi her på Ivory valgt at hente to lækre toppe hjem i det lækreste materiale, der netop rummer sort/hvide tern i en meget klassisk stil. Til forskel for mere vågede, ternede kjoler med masser af drøn og farver på, er disse to bluser langt nemmere at kombinere med andre simple dele fra garderoben. Bluserne er perfekte sammen med en sort nederdel eller et par klassiske bukser og kan med disse kombinationer skabe et meget elegant udtryk.

Du kan se de to, lækre bluser på nedstående kollage. Køb bluse 1 HER og bluse 2 HER


Ingen kommentarer :

Send en kommentar