søndag den 12. april 2015

PRINT GØR FORSKELLEN

Bluse - fås HER // T-shirt - fås HER // Bluse fås HER //  Bluser med print er lige nu et meget omtalt emne i modeverdenen. Vi ser det nemlig alle vegne – print i alverdens forskellige former og farver præger i øjeblikket de store modehuses nyeste forårs- og sommerkollektioner. At kombinere print i outfits på kryds er tværs er desuden blevet enormt populært, hvoraf printede sæt står som endnu end trend baseret på print!

Især mønstre, hvor der er plads til drøn på farverne, er en del af de nye kollektioner – og vi har følt os meget inspireret af denne printtrend på ivory.dk. Det franske mærke Poupée de Joie Paris tilbyder et hav af forskellig print styles, hvor også detaljerige pailetter og de smukkeste similisten indgår. Vi har med udgangspunkt i printtrenden hentet en række lækre printede varer hjem fra netop det parisiske mærke, hvoraf den hvide t-shirt med similisten print på overstående billede ligger blandt de utallige muligheder.

De to andre bluser på billedet er fra det danske mærke Prepair, som vi tidligere har skrevet masser af indlæg om! Prepair formår at gøre print enormt ”wearable” med de blide, blålige nuancer, der klæder enhver.

Er i ligeså vilde med print-trenden som os? Så klik ind på ivory.dk og find det store udvalg blandt vores nye varer.

Love

/Ivory teamet

Ingen kommentarer :

Send en kommentar