mandag den 13. april 2015

PRINTEDE SÆT

Sæt fra Prepair, fås på ivory.dk 
Printtrenden fortsætter og som lovet kommer her et indlæg om det helt nye – nemlig printede sæt!

Den sporty vibe er alle vegne i modebilledet og kommer nu til udtryk via forskellige prints. Er du fan af komfortabelt tøj, men ønsker stadig at udtrykke personlighed, er overstående sæt fra Prepair et oplagt valg. Sættet kombinerer et meget sporty udtryk i form af det jogginginspirerede design med et anderledes og meget personligt print. Desuden fremstår det silkebløde bomuldsmateriale som en lækker, feminin kontrast til det casual fit.

Printet på Prepair blusen og bukserne, der altså tilsammen udgør et mere praktisk playsuit-agtigt sæt, er helt unikt i form af farvevalget, der indgår i designet. Den navyblå basisfarve ser super lækker ud i kombination med de rosa farvede mønstre, der også ses i linjen langs buksebenene.
Endnu end trend kan herved streges af listen – linjer langs bukseben er nemlig også blevet populært og kan igen sættes i forbindelse med en sporty joggingbuks-stil.

I store modehuse som Valentino ser vi også printtrenden, der først og fremmest præges af dæmpede ”neutrale” farver som sort, hvid og navyblå. Tjek eksempelvis følgende looks ud fra det italienske modehus:

Source: Valentino 

Er du til sofistikerede print, tilbyder Ivory utallige muligheder. Prepair sættet er dog i øjeblikket en favorit på webshoppen – og med en god grund! Få links til sættet under nedstående billede.


Bluse, fås HER // Bukser, fås HER 
Happy print-shopping ;)

Love
Ivory teamet 

Ingen kommentarer :

Send en kommentar