onsdag den 15. april 2015

Minimalisme

Top 1 - fås HER // Top 2 - fås HER 
Nordisk minimalisme og androgyne designs har fået stor international anerkendelse i modeverdenen – og med god grund. Ikke alle kvinder ønsker at iklæde sig blomstrede kjoler og feminine blonde.
Derimod er det cool at skille sig ud i maskuline, enkle designs a la overstående toppe, der lige nu fås inde på ivory.dk. De lækre toppe er i et linjemønster, hvilket hurtigt associerer tankerne imod maskulinitet og underspillet enkelthed.

På trods af den minimalistiske stil udgøres overstående toppe også af et skødesløst fransk design – tænk bare på Coco Chanel, der revolutionært indførte et mere maskulint snit i de kvindelige modekollektioner. Blomster og broderinger er ikke et obligatorisk valg for kvinder – i stedet er det nu populært at skille sig ud fra mængden og turde iføre sig enkle designs.

Mulighederne er uendelige, hvis man ønsker at balancere et outfit, inkluderende overstående toppe, og gøre udtrykket en anelse mere feminint. Tilfør en skødesløs nederdel eller et par stramme jeans samt klassiske stiletter (eller open heals), og du har herved skabt en fed kontrast mellem det feminine og maskuline. Alternativt kan man tilføje en klassisk blazer og et par sneakers for et casual kontorlook.

Er i også vilde med den minimalistiske trend?

Vi vil meget gerne høre, hvordan i ville style overstående toppe!


Ingen kommentarer :

Send en kommentar