onsdag den 25. februar 2015

FASHION TIP

Sources: Roberto Cavalli & Thakoon

TREND: SLANGESKIND

På trods af, at dyreprint-trenden kommer og går, er der alligevel et eller andet over slangeskind, som altid vil være populært i modebilledet. Det er næsten som om, at slangeskind er gået hen og blevet noget ”tidsløst” (ja, hvem skulle have troet det?) – noget som især ses i håndtasker og sko, hvor man ved hver eneste sæson vil kunne se et ”piece” i slangeskind.

I forrige sæson så vi blandt andet, hvordan slangeskind - vel og mærke i et ”faux” materiale - blev inkluderet i bukser og jeans. Du vil kunne få lignende print i enkelte af vores buksemodeller på Ivory.dk under kategorien "underdele"! Vi er nemlig helt forelskede i slangeskindstrenden, da der skabes et skødesløst og safaribaseret look – noget, der kan kombineres helt fantastisk sammen med det mere boheme og feminine.

Slangeprint, guld og boheme ses blandt andet hos det italienske mærke Roberto Cavalli samt hos den thailandske modedesigner Thakoon, hvor overstående kjoler er fra (se kollage). Netop disse to mærker føler vi os meget inspirerede af her på Ivory, idet vi søger at hente eksotiske og detaljerige varer hjem fra mere sydlige dele af Europa.

Føler du dig også fristet af slangeskind-trenden? Så tjek mulighederne ud fra Ivory på nedstående kollage!  


Source: Ivory.dk

Udover at være det perfekte eksempel på slangeskindstrenden har disse støvler en enormt fed model med en spids tå og ankelhøje sider – en perfekt kombination. Du kan købe støvlerne på Ivory.dk lige HER.

Blusen i et smukt silkeagtigt materiale fås i to forskellige nuancer, som begge udgøres af et detaljerigt slangeskindsmønster. Du kan købe blusen lige HER!  

Ingen kommentarer :

Send en kommentar