søndag den 22. februar 2015

FASHION TIP: Army Safari Style
Source: Vogue.com

Army farver er i den grad populært i modebilledet i øjeblikket. Senest har det franske modehus Balmain præsenteret en kollektion, der har formået at skabe meget feminine snit i form af bælter samt materialer som silke og uld. Her er det især Army inspirerede kjoler i et soldat baseret look med brune og sorte læderbælter eller små fine detaljer som pailetter og guld-lommer, der dominerer i kollektionen.

Vi er helt vilde med denne trend på Ivory, især når Army farverne sættes sammen med dyreprint som hos Balmain (se overstående billede med leopard pencil nederdelen). Dyreprint/ eller safari-inspirerede bukser ser super flot ud sammen med en armyfarvet bluse eller lignende.

Her på Ivory har vi en række items og tøjdele, der passer perfekt ind i denne lækre Army/Safari trend.

Vi tilbyder blandt andet denne smukke armyfarvede tunika/bluse, der med sit meget enkle og minimalistiske look vil se fantastisk ud sammen med et par dyreprintede eller brune safaribukser.
Find blusen lige HER

Lige nu er den smukke bluse stærkt nedsat, så det er bare om at være hurtig!

Er man ikke helt med på dyreprint-trenden, er DISSE bukser med fine diamantsten-detaljer et oplagt valg, hvis man foretrækker et klassisk safari look. 

Et perfekt (og meget billigere) alternativ til de armyfarvede dyreprinttendenser hos modehuse som Miu Miu og Balmain, vi ser i øjeblikket, er DISSE lækre bukser, der desuden har enormt fine gulddetaljer og har den fineste brune army-farve.

Ivorys items, der baserer sig på den fede modetendens, kan opstilles i følgende kollage, og så kan du jo selv beslutte dig for, om mulighederne ligner de eksklusive modehuses kollektioner som på første billede!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar