mandag den 17. august 2015

Dagens outfit

MONOCRONE 

Det monokrone og simple look præger i høj grad modeugernes kollektioner og optræder oftest som et tidsløst indslag blandt de største designere. Er du på udkig efter et item, der passer ind i denne fantastiske trend, er du havnet det rigtige sted. Denne elegante bluse i den smukkeste hvide tone fra Denim Hunter er nemlig et oplagt tidløst og androgynt supplement til garderoben. Den dybe udskæring i ryggen, hvor metalliske kæder desuden går ned langs midten, giver blusen en feminin kontrast til den mere androgyne front. 

Blusen kan bæres på forskellige måder takket være den dybe udskæring  i ryggen – enten i en v-neck stil eller på en mere 60’er inspireret måde med kanten op til halsen. Bind blot kæderne sammen på en måde, så blusen kommer til at sidde præcis, som du vil have den til. Mulighederne er mange!
Ærmekanterne er desuden mulige at knappe op for et mere løst og eksotisk sommerlook, inspireret af den trendy 70’er vibe, som nærmest er obligatorisk at indføre i garderoben denne sensommer.

HOW?

Kombiner blusen med et par stramme, klassiske jeans, høje sko og accessories for et festligt og enkelt outfit eller giv looket en mere casual vibe med shorts og sandaler.


Køb blusen lige HER

Ingen kommentarer :

Send en kommentar