fredag den 3. april 2015

BLACK AND GLITTER

// Skjorte; fås HER, Nederdel; fås HER, espadrilles m. pailetter; fås HER // 


Find overstående look på ivory.dk

Det androgyne, klassiske look i modebilledet bygger først og fremmest på sorte tendenser
      og vi er også meget forelskede i enkle, sorte outfits som på overstående kollage.

Et tidsløst, sort look holder altid, blot der er fokus på at krydse forskellige materialer og kombinere stofkvaliteter. At kombinere forskellige materialer giver nemlig et simpelt sort outfit mere dybde og karakter. På overstående billede har vi eksempelvis sammensat en lækker jersey nederdel i krøllet materiale med en klassisk og meget tynd bomuldsskjorte for netop at give outfittet et anderledes særpræg. Det er det danske mærke Prepair, der står bag nederdelen og skjorten, hvilket især kommer til udtryk ved den meget skandinaviske og tidsløse stil. Der er nemlig her rig mulighed for at tilføje accessories eller et par mere ”larmende” sko, der passer til dig og din personlighed. Her har vi eksempelvis parret det sorte outfit med et par glimtende paillet sneakers/espadrilles for at give looket en lille smule mere kant og eksperimenterende leg.

Den klassiske skjorte er i kombination med den mere skødesløse, rå nederdel det perfekte svar på fransk femininitet og underspillet elegance – og ser super smuk ud på alverdens kropstyper.

Fransk rock chic, boheme og minimalisme er for os ultimativt præsenteret i overstående outfit! Er du også blevet forelsket? Links til de enkelte dele er under billedet ;-)


/Ivory.dk teamet

Ingen kommentarer :

Send en kommentar